Vés al contingut (premeu Retorn)

Programa Impuls al Territori

Energy Days Barcelona: Plenari jove.

El 4 de juny es va celebrar el Plenari Jove de l'Energy Days Barcelona 2018 al Campus Diagonal-Besòs. Els estudiants de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat dels instituts del Districte de Sant Martí de Barcelona i del municipi de Sant Adrià de Besòs van ser convidar a participar d'aquesta trobada educativa i científica per parlar dels grans reptes energètics.

Projecció del documental "Aulas de Arena"

El 24 de maig es va presentar l'estrena de "Aulas de Arena", documental sobre la Pedagogia que es va fer a les barraques del Camp de la Bota, una pedagogia inclusiva i participativa i molt especial perquè es va amollar a la vida dels nens d'aquella època i en aquest territori.

La Rua del Peb Mina arriba al campus

El 14 de Febrer van rebre la Rua del Peb Mina al Campus. Nenes i nens entre 3 i 14 anys i les seves famílias, del Projecte Educatiu del Barri La Mina van prendre Xocolata a la cafeteria de l'EEBE.

First lego league

El 3 de febrer, l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) de la UPC, al Campus Diagonal-Besòs, ha acollit un dels tornejos classificatoris de la FIRST LEGO League. Un total de 120 nois i noies d’entre deu i 16 anys han participat en el ‘joc del robot’ i han presentat els seus projectes científics relacionats amb el repte d’aquesta edició: el cicle humà de l’aigua. Redacció de Sala de Premsa UPC, per més informació http://bit.ly/2oiGK2T