Vés al contingut (premeu Retorn)

Campus Diagonal-Besòs

Campus Diagonal-Besòs

La inauguració del Campus Diagonal-Besòs va tenir lloc el 14 de setembre de 2016 i va donar pas a l’inici de les activitats de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE). Un nou centre de la UPC que aglutina les activitats de docència i de recerca de l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona (EUETIB)  i una part de la docència i la recerca vinculada als àmbits de l'enginyeria química i de materials de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB). 

El Campus, actualment, consta de tres edificis dedicats a la docència i la recerca

Edifici A: Els 27.979m2 acullen, en les seves dotze plantes, instal·lacions per a la docència, i tretze grups de recerca en diferents àmbits de l'enginyeria (biomèdica, electricitat, electrònica i automàtica industrial, energia, materials, mecànica i química).

Edifici C: De vuit plantes i amb 11.619 m2, acull sis grups de recerca en energia, materials i nanotecnologia i una petita part del Centre de Recerca en Ciència i Enginyeria Multiescala de Barcelona.

Edifici I: També amb vuit plantes i una superfície de 13.202m2, hi estan instal·lats vuit grups de recerca, tres dels quals treballen en l'àmbit de l'enginyeria de materials i cinc en el d'enginyeria química. A més, acull a la planta -1 la major part del Centre de Recerca en Ciència i Enginyeria Multiescala de Barcelona.

Nous Projectes per al Desenvolupament del Campus

Residència d'estudiants i d'investigadors 

Espai per a empreses PIMES i Start-Up relacionades al Campus

Barcelona K_Tower

Zona Verda